Vi är jätteglada att More Sailing kommer att presentera Excess 11 på Eriksberg Boat Show. 

Så här skriver More Sailing i sitt pressmeddelande:

”More Sailing, den ledande båtuthyraren och seglingsresearranagören i Norden, är stolta över att tillkännage Skandinavienpremiär av Excess 11 på Eriksberg Boat Show i Göteborg den 14–16 april 2023.

Excess 11 är en exceptionell katamaran med en innovativ och modern design, som kombinerar prestanda och komfort till sjöss. Denna nya båtmodell har designats av den berömda marinarkitekten VPLP Design, känd för att designa de vinnande båtarna i Vendée Globe, Route du Rhum och America’s Cup.

Excess 11 är en idealisk båt för familjekryssningar med sina fyra dubbelhytter, var och en med sitt badrum och separat dusch, och sin ljusa och rymliga salong. Dess exteriördesign har en elegant och sportig siluett med en stor sittbrunn, perfekt för underhållning och middagar utomhus.”

Läs hela pressmeddelandet här

Rulla till toppen