den Flytande Arenan för båtälskare - nu i ny regi

Återigen intar Eriksberg Boat Show Eriksbergsdockan i centrala Göteborg den 12-14 april 2024. Under ledning av den nya mässarrangören, At Event Sweden AB kommer mässan arrangeras i en helt ny regi, vilket lovar en fräsch nystart och upplevelse för alla besökare.
flytande båtmässa
Varmt välkommen till Eriksberg Boat Show

En flytande båtmässa mitt i Göteborgs Hamns anrika varvsmiljö!

Upplev båtlivet i sin rätta miljö! Mässan är den perfekta mötesplatsen för alla båtentusiaster och ett fantastiskt tillfälle för nyfikna själar att utforska båtlivet i sin naturliga miljö.

Denna unika mässa ger dig inte bara en inblick i båtlivet, utan också en helt ny syn på Göteborgs Hamn. Välkomna till en unik mässupplevelse!

NYA MOTOR- OCH SEGELBÅTAR
MARINA TILLBEHÖRSUTSTÄLLARE
Fri entré
Anmäl dig till
vårt nyhetsbrev

Ett urval av våra utställare 2023

Miljö & Hållbarhet

Båtliv och salta bad är kanske något som vi har tagit för givet. Men nu när medvetenheten ökar gällande miljö och hållbarhet så krävs det åtgärder för att vi ska kunna bevara vår unika skärgårdsmiljö med ett friskt och hållbart vattenliv.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Vi på Eriksberg Boat Show vill dra vårt strå till stacken genom att visa på miljösmarta och hållbara åtgärder…

Levande Skärgård

Eriksberg Boat Show vill vara med och bidra till en Levande Skärgård året runt genom att lyfta fram företag och verksamheter, stora som små längs med den bohuslänska kusten.

Vi vill visa att skärgården lever året runt med hjälp av bland annat ett blomstrande näringsliv, möjlighet till boende samt spännande och hållbara framtidsperspektiv…

Om Eriksberg Boat Show
Eriksberg Boat Show – en flytande båtmässa mitt i Göteborgs Hamns anrika varvsmiljö! Mässan blir en stämningsfylld mötesplats för alla båtfolk och en möjlighet för nyfikna att upptäcka båtlivet i sin rätta miljö.
Samarbetspartners
Rulla till toppen