Hem – 2022

Sommaren börjar här
En flytande båtmässa mitt i Göteborgs Hamn

Tack för i år

Välkomna åter 2023

Tack alla besökare, utställare och kringboende. Tillsammans gjorde vi ett fantastiskt evenemang!

Eriksberg Boat Show har gratis inträde och du behöver ingen biljett. Men registrera dig gärna via knappen nedan för att få en gratis glassbåt värd 25 kronor. Det går även att köpa till fler glassbåtar så att alla i familjen kan få.

Om Mässan
Varmt välkommen till Eriksberg Boat Show
En flytande båtmässa mitt i Göteborgs Hamns anrika varvsmiljö!
Mässan blir en inspirerande mötesplats för alla båtfolk och en möjlighet för dig som är nyfiken att upptäcka båtlivet i sin rätta miljö. Du får dessutom möjlighet att uppleva Göteborgs Hamn från en helt ny sida. Välkommen till en unik mässupplevelse!
NYA MOTOR- OCH SEGELBÅTAR
MARINA TILLBEHÖRSUTSTÄLLARE
Fri entré för hela familjen
Anmäl dig till
vårt nyhetsbrev

Ett urval av våra utställare

Hållbarhet

Båtliv, sommar, sol, salta bad. Underbara sommarsysselsättningar som vi kanske tagit för givet. Men medvetenheten ökar vad gäller hållbarhet och miljö. Eftersom vårt framtida vattenliv är avhängigt av ett friskt hav är vårt andra fokusområde Miljö/Hållbarhet.

Elbåtar är ett alternativ att komma till rätta med bränsleproblematiken. Passa på att prata med de leverantörer som visar elbåtar på mässan.

Levande Skärgård

2 800 företag inom besöksnäringen ligger i kustområdet. Göteborgs fantastiska inbjudande skärgård är väl värt att stå som fokusområde på mässan. Det finns många parametrar som gör den till det den är; topografin med allt från sandstränder till klippor, växtligheten, det salta vattnet och alla öar. Det där känner de flest till.

Vi vill visa att skärgården/kusten lever hela året med hjälp av bland annat ett blomstrande näringsliv, de boende och ett spännande framtidsperspektiv.

Om Eriksberg Boat Show

Eriksberg Boat Show – en flytande båtmässa mitt i Göteborgs Hamns anrika varvsmiljö! Mässan blir en stämningsfylld mötesplats för alla båtfolk och en möjlighet för nyfikna att upptäcka båtlivet i sin rätta miljö.

Datum: 8-10 april 2022

Samarbetspartners