Om EBS

Upplev båtlivet i sin rätta miljö

Upplev båtlivet i sin rätta miljö. 

I samband med Göteborgs 400-årsjubileum lanserades Eriksberg Boat Show – en flytande båtmässa mitt i Eriksbergs anrika varvsområde. Med bockkranen som inramning och Älvsborgsbron som fond bjuds du in till så mycket mer än en vanlig mässa. Det är en möjlighet för dig att upptäcka båtlivet i sin rätta miljö, samtidigt som du får uppleva Göteborgs Hamn från sin rätta sida.

Med segel- och motorbåtar från många olika utställare och en uppsjö av tillbehör och utrustning är det här en mötesplats för varje sann båtmänniska. Du får en möjlighet att närvara i en exklusiv regatta av stora och små varumärken. Att mässan dessutom går av stapeln i april är perfekt timing, med lagom distans till när båtsäsongen drar igång på allvar.

Mässan arrangeras av Eriksberg Boat Show AB.

NYA MOTOR- OCH SEGELBÅTAR
MARINA TILLBEHÖRSUTSTÄLLARE
Fri entré för hela familjen

Eriksbergs Bockkran, ett monument över svunna tider

1969 stod den 70 meter höga bockkranen färdig vid Eriksbergsdockan. Den möjliggjorde montering av fartyg på upp emot 500 000 ton och blev förklarad byggnadsminne 2012. Eriksbergs bockkran är ett majestätiskt monument över den svunna världsledande göteborgska varvsindustrin.