Planera ditt besök

Alla är välkomna!
Planera ditt besök till Eriksberg Boat Show.
Tänk på att undvika att ta bilen till mässområdet.
Eriksberg Boat Show jobbar med hållbarhet och det gäller även transporter till och från mässområdet. På grund av det så uppmanar vi våra besökare att ta sig till mässområdet med kollektiva transportmedel. Ett utmärkt sätt är ju att ”ta båten till båten”. För att avlasta närområdet så önskar vi också att bilburna besökare väljer att parkera på rekommenderade platser en bit från mässområdet.
Trafik och
rekommenderade parkeringar

I år är det extra besvärligt med trafiken till Eriksberg eftersom Säterigatan är avstängd. Den är ett av huvudstråken in i området. Vi ber därför alla besökare att ta sig till området med kollektivtrafik eller på annat sätt utan bil. För allas skull är vi tacksamma om våra besökare respekterar detta.

Huvudområdet för parkering är i sträckningen Lindholmen till Frihamnen. Här finns gott om parkeringsytor och busshållplatser med busslinje till mässområdet. Där finns även färjeläget Lindholmspiren med båtförbindelse till Eriksbergs Färjeläge. Man kan givetvis också ta en promenad (ca 2,5 km) längs älven från Lindholmen. Det finns även cyklar från Styr & Ställ att tillgå. Styr & Ställstationerna är utmärkta i kartan.

Busslinjer från Backaplan/Frihamnen till Eriksberg är förstärkta på lördag och söndag. Även Älvsnabben som sätter in en extra båt som går Stenpiren – Eriksberg – Klippan.

Parkera gärna på södra älvstranden och Ta båten till båten!

Se kartan på länken ovan.

Information om biljetter hos Västtrafik. Det smidigaste är att betala sina buss- och färjebiljetter med appen Västtrafik To Go.

Hitta Hit

Du kan ta buss 16 från stan, eller från Västra Frölunda, ända fram till Eriksbergsdockan. Du kan även ta någon av bussarna 45 eller 99 till Eriksbergstorget och få en fem minuters promenad till mässområdet. 

Ta Älvsnabben söderifrån från Lilla Bommen, Stenpiren eller Klippan till Eriksbergs Färjeläge, cirka fem minuters promenad från mässområdet. På norrsidan finns även hållplatserna Lindholmspiren och Slottsberget. 

Öppettider

Fredag10.00 – 18.00
Lördag10.00 – 18.00
Söndag10.00 – 16.00

Adress

Eriksberg Boat Show
Eriksbergsdockan
417 65 Göteborg